Ik maak muziekbanden als een veredelde hobby naast mijn ‘normale’ werk als adviseur brandveiligheid. Dit veelal op verzoek. Die muziekstukken belanden dan ook weer op de site. Zo kan ik de kosten voor het op verzoek maken relatief laag houden. Ik maak dus geen muziek exclusief. 

De kosten die ik reken voor het maken op verzoek, geen medley en mits binnen mijn mogelijkheden, is afhankelijk van de tijd die ik er voor krijg. Niet dat ik die tijd dan ook altijd neem/nodig heb, maar dan kan ik eventueel schuiven als dat nodig zou zijn. En wordt het eerder, blijft uiteraard de afgesproken prijs staan.

De prijzen zijn voor binnen een half jaar 20 euro, binnen twee maanden 25 euro, voor binnen 4 weken 30 euro, voor binnen 3 weken 35 euro, voor binnen 2 weken 45 euro en voor binnen 1 week 60 euro.