Ik maak muziekbanden als een veredelde hobby naast mijn ‘normale’ werk als adviseur brandveiligheid. Dit veelal op verzoek. Die muziekstukken belanden dan ook weer op de site. Zo kan ik de kosten voor het op verzoek maken relatief laag houden. Ik maak dus geen muziek exclusief. 

De kosten die ik reken voor het maken op verzoek, geen medley, liedjes niet langer dan 4 minuten en mits binnen mijn mogelijkheden, is afhankelijk van de tijd die ik er voor krijg. Niet dat ik die tijd dan ook altijd neem/nodig heb, maar dan kan ik eventueel schuiven als dat nodig zou zijn. En wordt het eerder, blijft uiteraard de afgesproken prijs staan.

De prijzen zijn voor binnen een half jaar 30 euro, binnen twee maanden 35 euro, voor binnen 4 weken 40 euro, voor binnen 3 weken 45 euro, voor binnen 2 weken 55 euro en voor 1 week 75 euro.

Helaas kan het een keer zo zijn dat bij drukte het gevraagde lied niet meer gemaakt kan worden. Dit zal ik dan bij een aanvraag zo spoedig mogelijk laten weten.