Op bestelling laten maken

Ik maak muziekbanden als een veredelde hobby naast mijn ‘normale’ werk als adviseur brandveiligheid. Dit veelal op verzoek. Die muziekstukken belanden dan ook weer op de site. Zo kan ik de kosten voor het op verzoek maken relatief laag houden. Ik maak dus geen muziek exclusief.

De kosten die ik reken voor het maken op verzoek, geen medley, liedjes niet langer dan 4 minuten en mits binnen mijn mogelijkheden, is afhankelijk van de tijd die ik er voor krijg. Niet dat ik die tijd dan ook altijd neem/nodig heb, maar dan kan ik eventueel schuiven als dat nodig zou zijn. En wordt het eerder, blijft uiteraard de afgesproken prijs staan.

Mocht ik door drukte bij het aanvragen verwachten dat het niet meer haalbaar is binnen de gevraagde neem ik direct contact op om te kijken naar een alternatief.

De prijzen zijn voor binnen uiterlijk een half jaar 30 euro, binnen uiterlijk twee maanden 35 euro, voor binnen uiterlijk 4 weken 40 euro, voor binnen uiterlijk 3 weken 45 euro, voor binnen uiterlijk 2 weken 55 euro en voor binnen uiterlijk 1 week 75 euro.

Title
.